top of page
  • Writer's pictureNecesse administrācija

SPA hidromasāžas kapsula – jauns ierocis cīņā par labu veselību un lielisku augumu!

Updated: Mar 15, 2020

            Ūdens masāžas labvēlīgā ietekme uz cilvēka vispārējo veselības stāvokli ir sen izslavēta un praksē pārbaudīta vērtība. Taču, kas ir SPA ūdens masāžas kapsula un kāpēc to kā ārstniecības līdzekli izmanto visdažādākajās rehabilitācijas iestādēs visā pasaulē? Detalizētāk par procedūras specifiku stāsta “Necesse” skaistuma studijas zinošās meistares.



           Procedūrās, kuras tiek veiktas SPA ūdens kapsulā, uz ķermeni vienlaikus iedarbojas vairākas fizikālās medicīnas metodes, tādejādi nodrošinot efektīvu un daudzpusīgu rezultātu.

  • Vibromasāža, kuras intensitāti ir iespējams pielāgot klienta vēlmēm, ir izstrādāta muskuļu un vismazāko saistaudu atslābinšānai.

  • Ar infrasarkanās gaismas palīdzību cilvēka ķermenis tiek izsildīts 3-4 cm dziļumā.

  • Mainīgā karstā tvaika spiediena līmeņa svārstībām pievienojas aromterapija, kuras efektivitāte uz cilvēka nervu sistēmu ir zinātniski pierādīta. Svarīgi atzīmēt, ka Veselības kapsula ir piemērota arī tiem cilvēkiem, kuri nepanes (vai nepatīk) augstu spiedienu un karstu tvaiku, jo procedūras laikā tam ir pakļauts tikai ķermenis (galva atrodas ārpus kapsulas korpusa).  

  • Pielietotie ūdens masāžu veidi  atšķiras: “tropu lietus” stimulē asinsriti un viegli atslābina, savukārt “Vichy” dušas (un pēdu spiediena masāža) uz ķermeni iedarbojas pēc secīgu stimulācijas punktu principa ar daudz spēcīgāku spiedienu.

Vašingtonas Universitāes veiktajā pētījumā, kuru vadīja profesors Brūss Bekers ( Bruce Becker), pierādīja, ka uzturēšanās 38 grādu siltā ūdenī 25 minūšu garumā sekmīgi stimulē relaksāciju, ievērojami reducē uzbudinājumu un samazina satraukumu. Bez tam, procedūru laikā tiek veicināta vielmaiņas darbība,  ļoti efektīvi izdalās šlakvielas, uzlabojas asins un limfas cirkulācija, paātrinās tauku dziedzeru darbība.


 

2 tūlītēji izjūtamie rezultāti pēc procedūras apmeklējuma:


1.Uzlabojas miegs un samazinās stresa līmenis


Ūdens masāža un siltais tvaiks efektīvi iedarbojas uz centrālo nervu sistēmu, to nomierinot, tādejādi sekmējot mierpilnu miegu. Iekšējā ķermeņa temperatūra ūdenas terapijas laikā paaugstinās, pēcāk vienmērīgi normalizējas, ļaujot samazināt vispārējo stresa stāvokli.


2.Samazinās sāpes

Ūdens terapija ļauj samazināt sāpes, kas radušās artrīta vai kādu citu hronisku slimību rezultātā. Siltais ūdens procedūras laikā veicina limfas cirkulāciju, tādejādi stimulējot ķermeņa apasiņošanu.

Svarīgi atzīmēt, ka SPA veselības kapsula ir lielisks ierocis cīņā pret celulītu un lieko svaru, ļoti efektīvi samazinot apkārtmēru un reducējot tūsku!

bottom of page